Choď na obsah Choď na menu
 


Na začiatku júna 2010 som u lekára zistil, že sa už blížim k 100 kg.

V tých dňoch sa mi náhodne dostalo do rúk DVD o správnom stravovacom režime . Veľmi ma to zaujalo ba až nadchlo. Viackrát som si to pozrel a povedal som si, že to skúsim.

Už po troch dňoch sa mi očividne zlepšili členky a odvtedy ich mám dokonalé a predpisové bez akýchkoľvek výkyvov ako stabilný stav.

Za šesť týždňov som schudol o 10 kg a mienim schudnúť ešte o ďalších minimálne 20 kg, teda na 70 kg. To všetko si trúfam po doterajších skúsenostiach do konca októbra. Toto chudnutie nie je spôsobené diétou ale zdravým stravovacím štýlom a zmenou životného štýlu.Chudnutie nesprevádza telesné ani duševné utrpenie a nehrozí tu ani žiadny JO-JO efekt. Keď človek schudne o 10 kg pri bežnej diéte tak nutne musí byť unavený, vyšťavený a duševne sklesnutý. Ja naopak sa cítim telesne aj duševne fit ako pred 20 rokmi. Po  meste chodím už len rezkým rýchlym krokom. Ináč už ani neviem. To všetko vďaka tomu, že telo napriek chudnutiu dostáva všetko čo pre zdravý vývoj potrebuje.

Vždy som mal nakúpenú čokoládu a sladkosti a chodil som do toho zobať. Dnes ma chuť na sladké ani nenapadne. Mal som miernu cukrovku. Dnes mám hladinu upravenú.

Dnes chodím na túry do kopcov a celkom v pohode ich zvládam. To som si predtým nemohol dovoliť. To všetko vďaka tomu, že sa mi upravil aj vysoký krvný tlak do takej miery, že môžem dlhodobo vynechávať branie tabletky proti tlaku.

Obedy si nosím v obedári. Čo navaria to zjem.

Prejavuje sa to aj ekonomicky. Chladničku mám prázdnu a prehnane povedané, skoro by som ju ani nepotreboval. Dnes míňam peniaze skoro len  na zeleninu a ovocie. Aj keď kupujem produkty zdravej výživy, celkovo na stravu míňam oveľa menej ako predtým a šetrím. Cítim sa všestranne vitálne.

Ak máte záujem o ďalšie informácie, ozvite sa. Rád Vám pošlem predmetné DVD s ďalšími informáciami.

http://video.google.com/videoplay?docid=-1146427219461739653#

Zrejme Vás zaujmú webové stránky :

www.chudnete.sk/samuel

prihláste u mňa nezáväzne cez dotazník v predchádzajúcom www

www. ranajkujzdravo.sk/samuel

www.sportovastrava.sk

Ak si pomyslíte, že by to mohlo zaujímať aj Vašich priateľov a známych, upriamte ich

- na webové stránky na mojej stránke na facebooku

          alebo

- mobil alebo email adresu

Rád im nezáväzne vysvetlím podrobnosti a prípadný ďalší postup.

S pozdravom

Miroslav Ševčík

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Pinch Your Blood Pressure Checked

(AMawnannonybor, 12. 10. 2018 23:38)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-vs-viagra/

Expensive Blood Stress and Heart Disease

(Aliessassy, 11. 7. 2018 16:29)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-bonne-qualite/

chudnete

(Agneša Tóthová, 1. 9. 2010 19:26)

makrame@zmail.sk

p.Tóthová

(Ševšík, 1. 9. 2010 18:27)

p.Tóthová, kliknite na www.chudnete.sk/samuel a potom 2x na Pokračuj a potom vyplňte dotazník a lebo mi tu napíšte Vašu email adresu alebo mi napíšte na sevcikm@centrum.sk

chudnete

(Agneša Tóthová, 1. 9. 2010 15:46)

chcem schudnúť min.10 kg